1:a advent

Vaknade som sagt med tandvärk, eller snarare munvärk. Men mamma hämtade upp mig strax efter 10 vi åkte till Vallby i regnet. Vi var där bara 30min sen åkte vi igen, det fanns inget speciellt där i år + att vi båda kände oss lite anti.

Vi åkte förbi moster Åsa & Mange på en liten fika, mysigt & där hemma var det riktigt juligt. Efter fikat åkte jag & mamma hem till Cider. Åt lite gröt & mös. Tog bilen (aka Bettan) till stan & tog en liten tur på julskyltningen, fastnade på Lush, mamma hittade massor hon med. Jag fick en bubbelbit, ni vet den där Christmas kisses som jag pratat så mycket om? Så ikväll ska jag & Thomas bada i pepparkaksdoft.

Något annat som verkligen gjorde min dag: Kjolen jag tjatat så mycket om. Den som Sandra hjälpte mig att leta efter, den som jag ringde runt om till både Uppsala & Växjö, som inte fanns i min storlek & inte heller skulle komma in. Den fanns på Gina. I MIN STORLEK. Min mamma köpte den åt mig, i smyg. Gissa hur glad jag blev.

Saffrans kakan jag bakade igår blev verkligen jättegod, mums. Så fikat här hemma blev riktigt lyckat. Mamma & jag somnade halvt i soffan efteråt. Thomas satt och plinka på sin gitarr, lite julsånger & till de levande ljusen blev det som sömnpiller.

Fyrverkerierna var verkligen jättefina i år. Det är mysigt att så många männsikor är där & att de spelar riktigt hög musik. Så nu har vi ”ringt in” julen. Supermysigt.

Just nu så lagar Thomas mat, jag sitter här. Ikväll blir det hemmagjord friterad kyckling, med jasminris, curry & kokossås. Han kan verkligen laga mat när han vill den lilla spjuvern.

I morgon väntar ännu en härlig dag, hoppas jag. Ska i och för sig ringa tandläkaren tidigt i morgon bitti, men förhoppningsvis skriver dom ut antibiotika så jag kan bli av med värken. Sen ska jag träffa Malin (aka Snuff) Hon har vart här över helgen & i morgon ska vi ta en sväng på stan. Mysigt!

Nä nu ska jag ta & hjälpa Thomas, hörs sen :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “1:a advent”

Lämna en kommentar