20/1 – Stockholmsvisit

Tog tåget till Stockholm för 2 veckor sedan, skulle träffa Malin & ha en eftermiddag/kväll med henne.
Hon mötte mig på tågstationen & vi tog tunnelbanan till Söder, jag har inte riktigt kommit över rädslan för tunnelbanor än.
Vi började med fika på Muffinsfabriken, jag älskar verkligen det stället. Mysig miljö & urgoda muffins.

Efter fikat rörde vi oss först mot Åhlens, där vi hittade ett par snygga svarta byxor till Malin. Exakt såna som hon har letat efter.
Sen tog vi oss till Ringen där jag fyndade både smycken & en klocka. Ringen har i princip allt, eller snarare, Söder har allt.
Storshoppade på Lush i Götbacken, underbart, & handlade ett fint block till ”Torsdagsteman” på Ordning & Reda.

Blev även chokladshopping på Chokladfabriken. Vilken choklad! Min favorit blev lakrits med flingsalt. Tyckte inte att det var alltför dyrt heller.
Vi gick vidare mot Mamas & Tapas.

Vi beställde in varsin drink & började diskutera vad vi skulle ta in för gott till middag. Premiär för mig när det gäller tapas. Stället var mysigt, men lite för hög musik. Personalen var trevlig & hjälpsam. Min Strawberry Daquiri var jättegod, men inte lika god som Malins Mojito!

Blev ganska förvånad när vi fick in maten, det var verkligen hur mycket som helst. Allt smakade utomordentligt bra & jag blev otroligt mätt, orkade inte ens äta upp allt. Kan även ha att göra med att man fick in bröd med god aioli innan maten.

Jag rekommenderar Mamas & Tapas. Underbar mat, mysigt ställe & man får mycket för pengarna. Det är nästan så jag skulle kunna åka till Stockholm bara för att äta middag där.

Tack Malin för en underbar fredag, lika trevligt & mysigt som vanligt :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “20/1 – Stockholmsvisit”

Lämna en kommentar