ssnadra.se » 5.15

5.15

Picture 8

När klockan var 5.15 i morse så satte alarmet på mobilen igång, jag var trött, riktigt trött. Hade svårt att somna igår. Men jag lyckades ta mig upp, duscha, sminka mig & platta till håret. Och nu sitter jag här med första koppen kaffe.

Det syns inte på bilden men idag inviger jag mitt rosettdiadem :) It’s so cute!

Min plan är att bli upphämtad av pappa runt 7, ta mig in till tågstationen, stanna till vid Wayne’s, köpa en vaniljlatté & en macka, för att sedan gå till perrongen & röka så många cigaretter som möjligt. Jag vet, jag ska inte förespråka rökning i bloggen, det är ohälsosamt & otroligt farligt, men med tanke på att jag ska sitta på ett tåg mellan 7.35-11.44 gör mig nipprig.
Tack & lov har jag snus med mig som back-up.

Har inte hunnit känna efter än om jag är nervös, jag är antagligen superdupermeganervös, men jag har ändå tagit behovsmedicin för att lugna nerverna lite. Just nu förbannar jag Norrköping & Alvestas tågstationer, får se om jag ändrar uppfattning under resans gång.

Har till råga på allt fått världens största finna på höger kind (yuck!). Varför just denna helg kan man fråga sig. Totalt onödigt. Och nej jag ska inte ut & ragga, men för min egen skull så känner jag mig fräschare utan den.

Och ja, jag kommer sakna Thomas otroligt mycket, larvigt tycker somliga, men vi har faktiskt inte vart ifrån varandra så här ”länge” sedan vi blev sambos. Det kommer kännas konstigt att inte sova bredvid honom om nätterna & tomt att vakna upp själv.
Nu är det ju självfallet så att jag inte kommer vara själv under den här resan, kommer ju att ha Sandra vid min sida :D

Nu ska jag snabbkolla lite bloggar innan jag stänger av datorn.
Vi hörs lite senare!

Följ Bloggen

 

Ingen kommentar än så länge »

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar