50 Shades Of Shame?

Dags att ta upp ett hett ämne i bloggen, nämligen sex. Hur många gånger har jag skrivit öppet om det här ämnet? Ca noll. Just för att det är privat sak som man kanske inte sitter & berättar om i öppen blogg. Men, någon gång ska vara den första.

Efter hysterin med 50 Shades Of Grey så är sex helt plötsligt ett vanligt diskussionsämne igen & jag tycker personligen att det är bra. Vi ska vara öppna med varandra, speciellt med någon man har sex med. Det är inget att skämmas av, alla har vi lustar & så länge vi inte skadar oss själva eller någon annan så tycker jag att det ska vara fritt fram att experimentera. Det är på sätt vi lär känna oss själva & vår partner.

Det jag tycker är otäckt är att folk fortfarande har fördomar i ämnet. Om att S/M, dominans & undergivenhet skulle enbart handla om sadistiska former av tortyr. Att sex med mellan samkönade inte är ett korrekt beteende. Vakna upp! Att älska varandra är väl något att uppmuntra, att njuta är väl också att uppmuntra?
Nu skrotar vi fördomar, skam & njuter för vår egen skull. Såg att Kino har en avdelning med just en avdelning för 50 Shades Of Grey, allt kanske inte är mitt tycke & smak. Men varför inte prova något?

Jag avslutar med att citera den fantastiska Samantha i Sex & The City:
”I’m i trysexual, I’ll try anything once” :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “50 Shades Of Shame?”

  1. AMEN! Det blev en sådan hysteri angående BDSM i filmen (dock inte när böckerna kom ut…?!) och att det ska vara kopplat tills kvinnans mindre värde, mansdominans osv. så tröttsamt. Ingen nämnde om att det faktiskt oxå förekommer the other way arround! Neh, trist! Sex i alla dess former (lagliga och rättvisa former) ska inte behöva tabu-belägas tycker jag!

Lämna en kommentar