Tar en gammal bild bara för att få inlägget lite juligt i alla fall. Just nu sitter jag på pappas jobb, landade vid hans skrivbord med en kopp kaffe. Full rulle idag vill jag lova.
Hade frisörtid 8.30, var klar där vid 11.00. Mötte upp Maria för snabbfika/lunch & sen så kaosade jag runt för att köpa julklappar innan jag sprang som en galning till pappas jobb för att byta om & fixa mig inför intervjun.

När jag väl hittade till bemanningsföretaget så kom jag inte in, stod i säkert en kvart & försökte komma in via porttelefonen. Haha, dum blondin AB. Kände mig rejält blåst. Men sen kom hon jag skulle ha intervju med från sin lunch, och jag följde med henne upp :)

Intervjun höll på lite mer än en timme, det var en till tjej så det var en typ av gruppintervju. Väldigt trevligt & avslappnat återigen, bemanningsföretag vet verkligen hur dom ska bemöta människor. Angående just detta jobbuppdrag så var det självklart intressant, annars hade jag inte sökt det, men den intervjun jag var på för en vecka sedan ligger vilandes, då vi väntar svar från kunden.

Har handlat för över 700kr på Panduro för att få ihop mina julkort, haha. Höll på att smälla av när hon sa summan när jag skulle betala, cheeses! Sen har jag köpt julklapp till mamma & till pappa, och en fjärrkontroll till tvn. Och nu är lönen slut ;) Nä då!

Ska ta & ladda lite på pappas jobb genom att pimpla kaffe & sen blir det middag på Gryta ikväll, hoppas ni haft en härlig dag :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “”

Lämna en kommentar