#7punkt0dieten

 

Äntligen har ”vi” kommit igång med ”nya” projektet för en hälsosam livsstil. När jag säger ”vi” så menar jag Jeanette & Kattis & när jag säger ”nya” så är det egentligen inget nytt & knepigt. Det är något som Jeanette använt sig av länge & något jag står 100% bakom. #7punkt0dieten är i princip ingen diet. Men ordet diet drar blickarna till sig, eller hur ;)
#7punkt0 är helt enkelt en livsstil, som är hälsosam för just dig. Det finns inga regler, det handlar inte om att gå ner eller gå upp i vikt, det handlar om att du ska må bra & att detta projekt ska hjälpa dig att bli den bästa versionen av just dig. Vill du veta mer så läs det här inlägget på vår blogg.

Just nu så är det mest på Instagram där folk följer oss & använder #7punkt0 eller #7punkt0dieten. Att ha ett gäng som stöttar & peppar varandra är guld värt oavsett vilka mål man har.
Jag har själv tagit beslutet att gå ur Viktväktarna & jag är livrädd. För det är det enda som fungerat för mig, men efter bytet till SmartPoints så passar det inte min livsstil längre.

Så följ @7punkt0 på Instagram & häng med. Det är dags att bli den bästa versionen av sig själv.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar