A bath is good for your soul

Istället för en långdragen dusch, blev det ett långt bad. Hela kroppen slappnade av och det var verkligen underbart. Tänk vad ett bad kan göra för själen.

Har fortfarande inte plockat undan stryk brädan, ska försöka mosa in den i städskrubben igen. Hoppas på att övervinna dammsugaren.

Kvällen är här, det känns som den här dagen flugit förbi. Det är alldeles för många dagar som gör det. Jag hinner aldrig stanna upp, andas & beundra det vackra omkring mig. Jag har tid till det, men mitt sinne & min själ vägrar att förstå att det är det som krävs för att bli frisk igen.

Den mörka sidan har vunnit en lång period i mitt liv & jag undrar när eländet ska ta slut. För att det ska ta slut måste det finnas en vilja, men i det här mörkret hittar jag den inte. Men den måste ju finnas där någonstans.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake