A spring treat

Bilder lånade från eleven.se

Jag har länge trånat efter några saker hos eleven.se & nu tog jag äntligen tag i saken. Som Ina sa, se det som en vårpresent till dig själv :heart: Och det tänker jag banne mig göra också. Det är dags nu.

Att lägga upp en avbetalning står jag ut med. Jag är trött på att aldrig kunna unna mig något. Så nu har jag skickat efter lite plick & plock från eleven.se. Tyvärr så missade jag en ansiktsmask i ordern, men hoppas på att dom kan slänga in den innan de skickar iväg varorna.

Så nu kan jag också få vara vår & sommarfräsch, lovely :sweet:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

3 tankar på “A spring treat”

  1. Man behöver unna sig. Jag gick in på sidan och köpte en locktång för 99 spänn och lite björn axen produkter för håret. tack för fint tips. PUSS

Lämna en kommentar