ssnadra.se » A trip down Ikea

A trip down Ikea

Mamma fick som hon ville så vi tog en vända på Ikea, mamma bjöd på lunch. Men tack och lov har hon bil. Vi kunde åka så fort magknipet återkom. Min kredithöjning på Ikea lär inte utökas, kalaset gick på 1800:- :wtf: Men till mitt försvar så måste jag erkänna att jag inte impulshandlade något, mamma & jag granskade saker noga innan vi plockade ner de i vagnen. Nu är jag förväntansfull för vad Thomas ska tycka om det största grejerna jag köpt, tavlan & mattan.

Om en timme ska jag & Thomas vara på möte igen, känns skumt att träffa henne 2 gånger på samma dag. Men förhoppningsvis känns det som en lättnad efteråt. Men jag är verkligen nervös över det just nu :(

Ska förbi Elgiganten & kolla Tv:n också. Inte för att jag tror den kommit, men kan inte vara säker förrän man kollat.

Nu vill mamma ha hjälp att bygga ihop en hylla, hörs senare :heart:

Följ Bloggen

 

4 Kommentarer än så länge »

 1. frida said,

  november 10, 2008 @ 16:34

  ååå ikea shopping så mysigt. detta samtal låter inge skoj,men jag hoppas att det blir en bra kväll iaf :heart:

 2. 1

  sonenta said,

  november 10, 2008 @ 19:34

  Fin blogg gumman. Jag älskar att läsa

 3. 2

  Sandra said,

  november 11, 2008 @ 09:51

  Hej gums! Hur gick det igår?? Fick du mitt mess? Lite orolig för dig ju :nja: ..Puss!

 4. 3

  Elin said,

  november 11, 2008 @ 15:35

  Hej Sandra!
  Blivit så sugen på att göra om min blogg efter att jag såg din nya fina!! Men får se hur det blir. Har fixat en testblogg.
  Men, vad är det för lösenord som behövs för att läsa de skyddade inläggen?
  Underbart att kunna skydda bara vissa inlägg!
  Kramkram!

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar