ssnadra.se » Above all senses

Above all senses

Gissa vem som stod & diskade för en timme sedan & halvsvimmade? Jo jag, jag insåg då att jag fått 39,4 i feber så jag ringde upp till Thea, fick en jourtid klockan 12.

Tack & lov kunde pappa köra mig. Nu är jag hemma igen & har så innåthelvete ont. Dom spolade rent och la i penicillinsalva + att jag fick febernedsättande i flytande form. Självklart hade jag fått inflammation ner till käkbenet, IGEN!

Om inte det går över så får jag käka penicillin.

Tack underbara värld för att jag ska råka ut för allt. Det känns verkligen så fab!

Följ Bloggen

 

4 Kommentarer än så länge »

 1. frida said,

  januari 16, 2009 @ 12:41

  nämen usch vad tråkigt. Ja vissa människor råkar ut för allt och oftast är dem inte värda det…iaf inte du! du får krya på dig massor i helgen så du är piggelin nästa vecka med allt roliga som är inplanerade

 2. 1

  sonenta said,

  januari 16, 2009 @ 12:46

  Styrke kramar till dig!!

 3. 2

  Elin said,

  januari 16, 2009 @ 13:06

  Usch då! Stackare. Det låter inte det minsta trevligt. :( Hoppas att det hjälper med salvan!

 4. 3

  Mrs Balk said,

  januari 16, 2009 @ 16:55

  Nej, det är inte rättvist!! Krya på dej!! Kram

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar