All by myself

Thomas åkte iväg för att handla mat till ikväll, jag kröp ner i ett varmt bad. Riktigt skönt, höll nästan på att somna. Har gjort ansiktsmask & hårinpackning så nu känner jag mig fräsch :)

Ikväll blir det tacogratäng, receptet fick jag av Sonenta :heart: Får hoppas på att det blir så gott som det låter. Annars blir det en lugn kväll framför Körslaget. Det är väl ändå lite tråkigt att lag Wells apar efter Cans? Sen är jag jäkligt sur över att Nanne åkte. Hon är ju så glad och sprallig :)

En sak angående Let’s dance, Bella var verkligen duktigare den här gången tycker jag. Och hon är ju så satans snygg. Någon annan som har ”oh so fab bady” är väl ändå Laila Bagge, hon är ju stenläcker :P

Nu ska jag torka mitt überlånga hår (det tar ca 1 timme) sen ska det plattas :yay:

Vad har ni för planer för ikväll?


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “All by myself”

Lämna en kommentar