Allt går av bara farten

Idag är jag inne i en ”göra en massa-fas”, har hunnit med massor redan & jag har dessutom tagit mig i kragen & börjat måla mina burkar med svart färg, nu är frågan bara vart mina skolkritor är :sus:

Min mat står i ugnen, det blir bakpotatis med tonfiskröra. Dessutom så är det keso i röran, ni ser vad duktig jag är som försöker lära mig att äta keso. Dessutom kommer jag att ha oliver på sidan, för det ska jag också lära mig att äta :lol:

Jag har ju lite funderingar angående att jag inte har råd med några julklappar i år, men jag har en hel del saker här hemma som skulle passa bra, så vi får se vad min kreativitet kan hjälpa mig med i år.

Åh va jag längtar till det nya året, vill börja använda min nya almanacka, funderar på att redan nu fylla i födelsedagarna, så får man smyg använda den lite :D


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar