Andra plats än så länge

Jag skulle verkligen bli så glad om jag vann!
Ni får jättegärna tokrösta varje dag, ligger på andra plats än så länge & det är jag självklart glad över.
Men tänk att få vinna :heart:

It would be an honour! Här röstar ni (en gång om dagen ;) )


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Andra plats än så länge”

  1. Hej Sandra
    Tack för din kommentar på bloggen. Jag kommer inte ge upp och hoppas att du inte heller gör det. Inget blir ju bättre av det eller hur? Nu tar vi en dag i sänder, vaknar som viktväktare och gör vårt bästa. Ibland kommer det att gå bra och ibland inte, men så mycket bättre än att strunta i det och bara gå upp eller hur?

    Kram Nadja

    • Tack för att du tog dig tid att svara! Du har så rätt, och jag skjuter mig själv i foten om jag inte tar tag i det. Såg nu att de uppdaterat appen, så jag hoppas jag kommer trivas bättre med den nu också! Kram

Lämna en kommentar