Ännu en måndag

När jag vaknade av larmet i morse, så trodde jag att det var ett skämt. Tyvärr så var det ju dags att gå upp. Efter en ångande dusch & te med honung hade jag någorlunda röst igen.

Natten var inte bra, feberfrossan kastade sig fram & tillbaka. Men dagen gick över förväntan, har nog inte varit världens trevligaste kollega eller receptionist, men det kan man inte vara jämt ;)

Jag borde ha lagt mig för längesedan, men blev så uppe i varv när jag fick mail om jobbintervjun som varit på kartan sedan i fredags. Jag hoppas så att det går att lösa så jag kan gå på den.
Att bli kallad till en intervju känns stort, jag har lagt ner ganska mycket tid på att hitta & söka jobb de sista månaderna. Och även om denna ingervju inte skulle leda till jobb så är det en erfarenhet.

Men. Jag får helt enkelt försöka varva ner nu, sova ett par timmar & morgondagen har svaret. Onödigt att stressa upp sig, men det är väl det jag är bra på, stressa upp mig ;)

Måndagen har i alla fall bjudit på fint höstväder, kebablunch, ipren, alvedon, te, datastrul, soffhäng & ett halvt avsnitt av Big Brother. Ganska bra måndag ändå.

Håll tummarna nu är ni snälla, så hörs vi i morgon. Sov gott :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Ännu en måndag”

  1. Kul med anställningsintervju! Så många jobb man söker och så få anställningsintervjuer man får till så gäller det att satsa – våga tro på dem och köra järnet. Hoppas intervjun gick bra!

Lämna en kommentar