Ännu en vecka är över

I skrivande stund sitter jag & planerar inför kommande vecka. Det jag hoppas är att nästa vecka blir lite lugnare än den här. Allt har gått i full fart & jag känner inte att jag hunnit andas ut. Men det betyder inte att jag haft en dålig vecka, tvärtom. Måndag & tisdag sprang iväg på jobbet & jag kommer verkligen på mer & mer hur mycket jag älskar att jobba med ett sånt yrke.

I onsdags följde jag med Martina & Olivia till Leos Lekland. Har aldrig varit där förut & jag kan säga att det var otroligt roligt även för mig som ”vuxen”. Var helt slut efter vi lekt klart & satte oss för att äta lunch. Följde med dom hem, jag & Martina fikade lite medans Olivia sov en stund. Sen spenderade vi resten av eftermiddagen utomhus & i lekparken innan jag fick skjuts hem. Väldigt härlig dag & vi fick dessutom se lite solljus.

I torsdags så hade jag bokat lunch med Michan & Maria, då jag somnade 6 på morgonen så fick jag skjuta lite på tiden, men till slut hamnade jag med Maria på Vivaldi. Trevligt trots att jag inte var pigg.

Fredagen var även den fullspäckad. Träffade Nicolina för första gången. Vi lärde faktiskt känna varandra via Instagram, hon har bott i Skåne men nu flyttat upp till Uppsala. Hon hämtade upp mig vid 11.30 & vid 22.30 var jag hemma igen. En härlig dag med lunch, shopping, bio, middag & lite spanande. Kul att äntligen träffas.

Igår var jag som en zombie hela dagen. Men vi åkte & köpte lördagsgodis, tog en sväng förbi replokalen & tittade på Melodifestivalen. Idag har Micke varit här, vi hade ett Skypemöte & drack lite kaffe.
Nu är klockan kväller, jag ska schemalägga #livsstil2015-Instagram, färga håret, hänga tvätt & sen lägga mig i tid förhoppningsvis. I morgon ska jag jobba!
Hoppas ni haft en underbar vecka! :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar