Äntligen hemma efter 25min

Mamma hämtade upp mig 14.25 & jag är redan hemma igen. Hon släppte av mig utanför SF, jag sprang in i affären, köpte det som skulle köpas & sen var det bara ut igen för att hitta mamma.

Hon kom med bilen precis när jag klev ut ur Gallerian. Way to go mum! Så jäkla synkade har vi nog aldrig vart. Men nu är klapparna inhandlade & dom ska slås in. Blir inget speciellt, bara vanligt julpapper. Men nästa år så hoppas jag att jag är så frisk att jag kan börja jobba & ha råd med massa fina julklappar.

Julklappen jag fick av Malin ligger här på mitt skrivbord, jag är så nyfiken på vad det kan vara för skoj :)

Nu tänkte jag värma på lite gammalt kaffe & ta en liten eftermiddagsfika innan jag slår in klappar & fortsätter att städa :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar