Äntligen hemma

Nu är jag hemma i stan igen :D Det hade vart mysigt att stanna kvar tills mamma & pappa kom hem, men det hade blivit alldeles för sent :nja: Cider var så ledsen när vi åkte :cry: Hon är som en liten unge, min unge, nästan min i alla fall :)

När vi satte oss i bilen så hittade inte jag mina hemma nycklar :wtf: Jag rotade igenom hela väskan & pulsen steg rejält. Efter mycket om & men så hittade jag dom, där dom ska ligga. I det lilla facket med dragkedja på. Jag fattar inte att det är som att hitta en nål i en höstack så fort jag ska ha något ur min väska & dessutom så rensade jag den häromdagen :blush:

I morgon ska jag städa, det behövs verkligen, efter en hel vecka utan någon total lust till att plocka & torka av ser det ut som en bomb slagit ner. Jag borde ha förstått det, innan jag flyttade ihop med min femåring, min sambo alltså. Just nu står han & steker ägg, klockan är snart 12 :angry:

Fredagskvällen spenderas hemma hos Kela, framför Idol, med lite vin & resten av helgen ska slappas bort, om jag själv får välja :mmm: Vad har ni för helgplaner?

Har ni sett att man kan göra egna bloggmixar på Bloglovin? Det är värsta grejen, så nu utmanar jag er att lägga upp just er egen bloggmix på er blogg, så jag får lite ny bloggläsning :flower:

En annan sak som hänt ikväll är att Niclas aka Nisse fixat en Gravatar & jag har tvingat honom att kommentera min blogg så ni får se en skymt av han som jag babblar så mycket om. Go Nisse :rock:

Dags att logga ur & försöka bli lite trött så man kan sova någon gång, hatar att jag inte kan somna på kvällarna längre, ligger bara & vrider & vänder mig i timmar :angry:

Oh well, godnatt :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

4 tankar på “Äntligen hemma”

Lämna en kommentar