Arg

Eftersom mitt låååånga helginlägg försvann spårlöst så tänker jag nu göra en lång histora kort;

Fredag; Hemma & städade, på kvällen blev det kebabtallrik, vin & Idol hemma hos Kela. Det tog lång tid att få upp vår vinflaska om vi säger så. Hammare & skruv fick glänsa. Efter sista glaset vin avnjöt vi en stor kopp te sen blev det jag åkte hem, strax efter två låg jag hemma i sängen.

Lördag: Vaknade väldigt sent. Gick till slut upp med underbara migränkänningar. Åkte förbi Niclas & fixade lite mosaikplattor, thank you honey :heart: Åkte till Maxi & handlade lite, då kom riktiga migränen :cry: När vi kom hem slockande jag på sängen & Thomas bakade pizza. Vid 8 åt vi middag & jag missade inte Britney: For the record igår, hon är oh so fab :heart:

Idag vaknade jag också sent, men efter den här helgen är jag utvilad, najs :puh: Så den här söndagen blir lugn, ett fotbad skulle inte vara fy skam. Gossip girl ikväll + att jag har förra veckans avsnitt som måste ses :D

Vad har ni haft för er i helgen? :flower:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Arg”

  1. jag hittade några andra sorters snöflingor :P så himla mysigt att ha det på sidan :D

    jag VET faktiskt inte vart jag har fått den där gravatar-saken ifrån! Den ingick i det temat som jag har just nu på sidan. Men jag ska försöka kolla lite på koden jag har så kan jag återkomma om jag hittar något som kan ge svar :)

    KRAM!!!!
    ps: i love brittan too hehe ds

Lämna en kommentar