ssnadra.se » Årskrönika 2010

Årskrönika 2010

En bild från varje månad

Januari:
Morfar fyllde 70år & vi var alla där & firade honom, en underbar kväll med många skratt. Januari innebar även begravning för farfar, jobbigt med vackert. I slutet av månaden firade jag & Thomas 4år tillsammans & sista dagen av januari hade jag, Ia & Jenny en härlig Vinklubbskväll som avslutades på Blue Moon, riktigt grym kväll!

Februari:
Månaden jag skulle börja rehabiliteringen, jag trodde jag skulle klara det, men misslyckades. La upp en plan med min nya psykolog & kom överens om att det var ett bra beslut att vänta med den.
Jag återfann min kärlek för serien Tre Kronor & var som besatt av den. På alla hjärtans dag fick jag underbart goda & fina cupcake av Ia

Mars:
Jag testade i.d bare minerals för första gången & blev kär. Beställde även från e.l.f för första gången & där har det blivit många beställningar sen dess.
Blev även förälskad i Team Picasso i Körslaget, dom skulle ha vunnit!

April:
Thomas fixade en tvättmaskin, något jag fortfarande är lycklig över. Hanson släppte första singeln på sitt nya album, underbart!
Påskmiddag hemma hos mormor & morfar med tjocka släkten.

Maj:
Jag åt årets första jordgubbar, skaffade en iPhone (blev fast, men var tvungen att lämna tillbaka den, I still love iPhone) & mamma, Cider & jag åkte till Härjarö med husvagnen.

Juni:
Thomas började sin semester, min kusin Alex tog studenten & jag & Jenny gick på bio, STAC2 & efter bion tog vi en svängom på Blue Moon. Sambon & jag firade 3års förlovningsdag :heart:

Juli:
Malin & jag hade en heldag tillsammans, med shopping, restaurangbesök & bio. Thomas & jag var på Parken Zoo i Eskilstuna. Det var 30grader ute. Sandra kom till Västerås ett par dagar & sov här, underbara dagar.
Vi fick beskedet att mamma har cancer. Det rörde verkligen om i livet.

Augusti:
I slutet av juli, början av augusti var vi iväg en sväng till Öland. Mamma opererades för andra gången & vi hälsade på henne varje dag på sjukhuset, i över 2 veckor.

September:
Hade underbara vinkvällar, en med Jenny & en med Kela. Både Thomas & jag fyllde år. Malin kom från Uppsala & firade mig. Jag blev firad av släkten den 25.

Oktober:
Jag & Ia stod på loppis, 2 underbara dagar & jag & Thomas var på konsert, såg Volbeat, med Jenny & Balk. Skulle ha haft min fest, men Thomas & jag blev sjuka.

November:
Min 25års fest blev av & jag hade en underbar kväll.

December:
Mamma & pappa var här & firade 1a advent. Jag & Kela hade julmys hemma hos henne, en underbar kväll som jag hoppas blir en tradition!
Firade jul med nära & kära & ser fram emot det nya året.

Summan av kardemumman:
Har varken haft blogglust eller lust att ta kort i år. Måste bli bättre på det till 2011, jag mår mycket bättre när jag är lite kreativ.
Att vi fick mammas cancerbesked rörde om hela våra liv & än är det inte över.
Hela året har kantats med mycket ångest & jobbiga perioder.
Att Sandra kom hit från Växjö räddade nog mig från att falla djupare i år.
Tack alla ni som kommenterat, stöttat & hjälpt mig genom det här året, ni är underbara!

(Tidsinställt inlägg)

Följ Bloggen

 

2 Kommentarer än så länge »

 1. kny said,

  januari 1, 2011 @ 10:25

  Gott nytt år babe :)

 2. 1

  Sandra said,

  januari 1, 2011 @ 16:16

  Åh vad fint sagt gumman, blir rörd! Jag hade en underbar vistelse hos er också, vi fick verkligen riktig kvalitetstid! Nu är det snart dags för att ses igen tycker jag, men vi tar en sak i taget :) Önskar dig ett riktigt bra 2011, jag tror på dig och står bakom dig till 100%, det vet du. Många kramar!!

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar