Att förbereda sig för värmeböljan


En glimt av vårt hotellrum, den underbara AC-kontrollen & AC:n

 

Förra sommaren när vi var utomlands & hade det gött i 38grader var det en otrolig värmebölja i Sverige. Vi fick rapporter hemifrån att alla var orkeslösa, trötta & man kunde inte göra mycket om man inte hade tillgång till att svalka sig i en pool eller sjö.

Vi som var utomlands låg i poolen hela långa dagarna & när vi var trötta på det så var det bara att gå upp till hotellrummet & slå igång ac:n. Den där ac:n var underbar! Och jag vet att hade jag varit i Sverige hade jag varit loj & bara velat sova. Värmen hemma är så annorlunda jämfört med utomlands.

Mamma & pappas hus, ett trähus blir otroligt varmt & trots att det är en enplansvilla så går det inte att få något rejält drag igenom huset även om det blåser ute. Dom har funderat varje år sedan dom flyttade in att skaffa en AC, speciellt till sovrummet där även hunden sover.

I år kommer dom nog slå till efter förra årets värmebölja. Vi har varit inne & kollat på lite olika alternativ & fastnade för de som fanns hos www.polarpumpen.se. På deras hemsida finns all information om vad som just passar för ens behov & hur man ska gå tillväga för att det ska bli så bra resultat som möjligt.
Det känns ju både tryggt & bekvämt när det finns en guide för vad man behöver, man är ju ingen expert på det här området direkt :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Att förbereda sig för värmeböljan”

Lämna en kommentar