Att riva i källaren

Jag har haft en ganska mysig dag idag ändå. Har vart riktigt trött, men mamma har hållt mig uppe & på glatt humör. När mamma kom & hämtade upp mig så åkte vi en sväng till mormor & morfar. Vi drack lite kaffe & åt lite sockerkaka (ingen diet idag med andra ord). Sen åkte vi förbi Ica & köpte potatisbullar. Pappa var hemma när vi kom hem, han var hemma hela dagen då han kände sig lite hängig. Vi åt lunch tillsammans, potatisbullar, bacon, dalakorv & rårörda lingon. Vilken blandning tyckte jag :que: Men det var riktigt gott :D

Jag är klar med alla julkort :yay: Underbart, fast lite tråkigt. Jag påbörjade att måla en ängel jag köpte på Panduro förra året, ska fortsätta med den nästa gång jag är där. Thomas hämtade upp mig när han kommit hem från Örebro. På hemvägen hämtade vi ut Ellospaket & handlade lite på Ica, det blir fish & chips ikväll :P Tröjan jag köpt till Thomas från Ellos satt jättebra, han blev så fin så ;)

Jag känner mig fortfarande nere efter helgen, men jag antar att läkarbesöket i morgon gör sitt också :nja: Jag hoppas att morgondagen blir en bra dag trots min dödsångest inför mötet med min värsta rädsla. Sprutor & tänger. Jag hoppas det läker ihop bra & att jag slipper inflammationer. Men om ett dygn sitter jag hemma här igen, förhoppningsvis med ett leende på läpparna. Pappa hämtar upp mig i morgon & kör mig dit, jag ska ta lite lugnande innan så jag kommer vara ganska groggy :mmm:

Jag & Thomas har tagit ner dynorna från balkongen, rivit i källaren efter julsaker & jag har redan bytt krukor till röda & julefina. I morgon ska jag försöka få lite mer gjort innan tandläkaren, bra att sysselsätta sig med något när man är nervös. Om jag sover i natt vill säga, annars blir det lång sovmorgon.

Resten av veckan kommer rulla på. Ska få upp alla adventsljusstakar & stjärnor innan helgen.
Just det, Sandra, kommer du på fredag? :heart:
Om hon gör det så blir jag överlycklig. Mysdag :mmm:

Nu ska jag gå och titta vad Thomas håller på med, det låter väldigt skumt ifrån köket. Han tvättar förresten idag :P Hur glad blir man inte utav det? Wehhooo!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

4 tankar på “Att riva i källaren”

  1. Jag kommer gärna på fredag! Vet inte riktigt när än..Vad tycker du?? Luncha ihop iaf? Jag hoppas jag är klar med allt jag ska göra då bara..Men det ska jag! Ska försöka hinna med städning å så oxå innan eftersom Jens kommer ju sen på kvällen :D Ha d så bra gumman å du det kommer gå galant imorrn hos tandis! Du e så duktig!! Puss!

  2. Åh fish & chips! Vad mysigt!!! =)

    Duu vi får ta den där Buzzkvällen snart förresten. Jag kan nog komma hem en helg om det skulle passa er. =) Annars kommer jag ju hem den 17e eller 18e i vilken fall. Kanske kan göra nåt kul då?

    Kram på dej! :cupcake:

Lämna en kommentar