ssnadra.se » Att uppfostra en 24åring

Att uppfostra en 24åring

Häromdagen la jag tomma toalettpappersrullar i Thomas säng, för att poängtera att papperskorgen finns inne i badrummet, det är inte jobbigt att lägga ner den där istället för att ställa den sporadiskt på bänken.

Idag tar jag till med ännu mer kraft. Jag har lagt hans underkläder (som låg utspridda över golvet), hans matlåda som är 5 dagar gammal & en hög med annan tvätt i hans säng. Jag har bäddat över allt, så när han ska lägga sig ikväll så kommer han upptäcka det. Risken finns att allt hamnar nere på golvet bredvid sängen, men då kommer jag fortsätta att lägga det i hans säng.

Hur fan uppfostrar man en 24åring egentligen?

Följ Bloggen

 

2 Kommentarer än så länge »

 1. Ina said,

  december 19, 2008 @ 12:18

  Ja, jösses :S Vet inte faktiskt – det är svårt. Mitt ex var likadan. Det är DRYGT! :(

 2. 1

  Malin said,

  december 19, 2008 @ 12:25

  Hörredu, min man är 28.. :P Jag hittar strumpor överallt. Men han lägger iaf sina äckliga matlådor i sin väska. Där kan de ligga tills de självdör

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar