Attans!

Har vart hos psykologen med mamma & pappa. Det gick hyfsat. Men det är otäckt hur hon läser av mig till 100%. Men nu är det bara kvällstiden kvar :yay: Får se hur Thomas reagerar på allt, ni som läst min gamla blogg vet vad som ska tas upp på mötet. Är rädd att han ska bli ledsen :cry:

Nu sitter jag hemma hos mamma & pappa, har bjudit mamma på chailatté. Hon tyckte det var gott & jag börjar vänja mig & förhoppningsvis tycker jag det blir godare & godare.

Mamma vill åka till Ikea, men jag vet inte. Min mage gör så jag måste springa på toa var 5:e minut. Det är hemskt smärtsamt när magen inte gör annat än ont. Man blir beroende av att ha en toalett i närheten. Har därför meddelat Kela att jag inte kommer i morgon, jättetråkigt. Men jag vågar inte ta risken att få riktigt magknip på dit eller hemvägen.

Pajasen har smsat idag igen. Tittade på min mobil när vi åkte från psykologen, jag tittade på den igen när vi kommit hem hit. 6 sms & 5 missade samtal med dolt nummer. Att han inte fattar att jag förstår att det är han som ringer. Så fort han inte får svar på sina sms så ringer han. Precis som jag skulle ha råkat missa sms signalen & att ringsignalen ska göra mig uppmärksam. Jaha nu ringder det från dolt nummer igen :nja:

Nu ska jag gå ner till matrummet & plocka fram pysselgrejerna :P
Tjingeling så länge!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

3 tankar på “Attans!”

  1. Men kan du inte blockera han? Det är väl bara att ringa till Telia, eller vilka du har och säga till. Det är ju inte kul när du blir upprörd över att han ringer.

Lämna en kommentar