ssnadra.se » Avundsjuka på överklassen

Avundsjuka på överklassen

Jag har betalat mina räkningar nu, inte alla eftersom att jag har några på autogiro.
Känns inte som en hit när pengarna försvinner lika fort som man får dom.
Men det är väl bara att le & se glad ut.

Idag var jag riktigt seg när jag vaknade, klockan var nästan 10, men jag hade gott kunnat ligga kvar en timme eller två.
Tog mig upp till slut, slängde igång en kanna kaffe & hoppade in i duschen.
Äntligen har jag tagit bort nagellacket från fingrar & tår, allt var sönder flagnat.

Har inga planer idag, förutom att jag ska jobba lite. Fin fint väder idag & jag hoppas att det blir likadant i morgon. Thomas är ledig i morgon så då blir det sol & bad på dagen & Cityfestivalen på kvällen.

Jag ska leva på jordgubbar idag, köpte 2 lådor svenska gubbar igår, mums :P
Kanske försöka läsa lite ur boken Svensk maffia idag också. Den är bra, men otroligt seg.

Igår hade jag en bra dag, fixade lite med färska kryddor i köksfönstret, drack kaffe, åkte till Hälla med Malin, tränade, solade & åt macka på Subway.

Fick även en present av Thomas, en Healt e-cigarette. Ni kanske har hört talas om den?
Man använder den för att kunna sluta röka, eller som ett substitut för rökning. Den innehåller nikotin men inga farliga gifter. Det kommer rök ur munnen & den glöder till när man tar ett bloss. Men ingen eld behövs. Jag fick smakerna Marlboro & mint. Vi får se om den kan hjälpa mig att åtminstone dra ner på rökandet. Det är ju lätt att det blir mer på sommaren.

Nu ska jag skölja av lite jordgubbar :)

Följ Bloggen

 

1 Kommentar än så länge »

  1. johan said,

    juni 25, 2009 @ 13:06

    Älskar jordgubbar =D

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar