B som i brist på bloggande

ljbhvj

Frisyren jag hade på Valborg, loved it!

Sommaren är kort? Thomas semester närmar sig redan sitt slut. 1 ½ vecka kvar i princip.
Trots pengabrist har hittat på mycket saker ändå, vilket känns underbart.

Måste importera lite bilder & sen komma ikapp bloggandet. Hade verkligen en underbar dag igår, möjligtvis en utav de bästa dagarna i mitt liv, tänk att så ”lite” kan göra så mycket. Man får ta vara på de fina stunderna, de soliga stunderna & framförallt stunderna tillsammans med sina nära & kära.

Har inte haft lust att sola alls i år. Känner mig nästan lite allergisk mot solen då jag alltid bränner mig.
Låt mig påpeka att om man lägger en alvedon mot min hud så ser alvedonen ut som en leverfläck, get the picture?

I eftermiddag ska jag ner på stan & möta upp Malin, det blir en ”hel halvdag” tillsammans. Så roligt! Bio ikväll dessutom. Life is good!
Mina psykologmöten varje vecka gör susen för mitt välmående, kunde nog inte ha blivit tilldelad en bättre psykolog.

Nästa vecka får vi finfint besök här på slottet. Besök som ska sova kvar dessutom. Hoppas på bra väder & mycket vin. Vin, balkong, cigg & sommar = Perfect!

Slottet ser ut som en katastrof just nu, men vi har knappt varit hemma, skyller på det! Man åker iväg när man druckit kaffe & kollat igenom Bloglovin’ & kommer hem vid midnatt! Möjligtvis äter man lite lunch innan man beger sig ut också.
Disk, kläder, post & dvdskivor ligger utspridda på varenda kvadratmeter.

Mulet ute idag, lite regn har seglat ner från himlen också. Jag klagar inte, vi har haft toppenväder i många dagar nu. Skulle vädergudarna vara på min sida är det mulet i morgon också, så man kan få lite ordning här hemma.

I helgen är det Power Meet, raggarna har redan börjat rulla in här i Västerås. Tycker faktiskt om dessa festligheter.
För några år sedan var det jag som satt i baksätet på en Cadillac & njöt av friska vindar. Det kan jag faktiskt tänka tillbaka på med värme i mitt hjärta, trots att det inkluderar mitt ex.

Nu tänkte jag försöka få undan lite disk, dricka mer kaffe, äta lunch & sen fixa till mig lite.
Jag kan lova er att vi hörs snart igen.

Önskar er en härlig tisdag!
Kramar


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar