Baby I’m the tired type

När Thomas gött mig med hans underbara hamburgare skulle vi mysa & titta på film, la mig tillrätta i soffan med filten över mig. Två minuter in i filmen sov jag som en stock. Jag sov, sov & sov. Klockan måste ha vart strax innnan 8 då jag somnade. Thomas hann bada, kolla klart på filmen & börja titta på Chris Rock innan jag behagade att vakna. Så nu 10 över 11, sitter jag här nyvaken & ganska pigg. Varför? På vardagarna då jag borde somna tidigt är jag pigg som en lärka ända in på småtimmarna.

Idag fyller morbor (mosters man) år. Ett år närmare 40 :lol: Jag tror nästan han börjar få lite ångest. Men hipp hipp hurra för Mange idag. Det finns inte många som är lika rolig & underbar som dig, är så glad att min moster får vara lycklig med dig :heart:

Han är verkligen en jäkligt rolig människa, som driver med andra minst lika mycket som han driver med sig själv. Där har vi någon som skulle göra Parlamentet roligare :lol:

Så i morgon blir det en liten fika hemma hos moster. Mysigt att få göra något på en söndag. Annars brukar söndagar bara flyta bort.

Jag ska väl försöka somna om en stund, fast då i sängen :D Det kommer vara svårt, men det är lika bra att ge det ett försök. Ni har väl kikat in på ”Sandra-sidan”? Om det finns någon som har en rolig ”om mig-lista” kan ni väl skicka en länk bland kommentarerna, så jag kan göra sidan lite roligare?

Vi hörs i morgon, sov så gott :love:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar