”Back to school”

 

I brist på tagna bilder, eller rättare sagt, för att inte lägga upp 100 selfies så får ni se en bild på Danny. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar den här hunden. När jag var hundvakt förra helgen & var ganska deppig så kom han & ville bara gosa & vila. Han är bäst & sötast. Jag saknar fortfarande Cider, självklart. Men är så glad att Danny kom till oss.
Nog om det.

Min heltidsperiod på jobbet är över. Firade i fredags med migrän. även en släng migrän fick jag igår. Antagligen för att jag helt plötsligt andas ut lite. Jag klarade det, hurra! Och nej, jag ska inte ”back to school”, men tillbaka till verkligheten lite.
Har sökt en hel del jobb i veckan. Vågar inte hoppas på något, men att söka gör att man syns. Jag är ju inte ute efter ett heltidsjobb utan deltid eller timmar. Kommer ju ha en procenttjänst på bilskolan & sen ska man fylla upp med annat.

Det känns ändå lite som att nu är tiden att ta tag i mitt liv. Igår, trots migrän, så började jag. Plocka, diska, tvätta lite & idag så fortsätter jag. Är ledig nästa vecka & det känns skönt. Har en hel del planerat ändå. Ska äntligen få börja på KBT, efter 5 månaders väntetid. Jag ska äntligen få klippa & tunna ut mitt hår. Och jag måste, observera måste, fixa min garderob.
Just nu är allt bara inmosat i den. Jag kan inte ens ta ett klädesplagg & ta på mig, för det är så skrynkligt & för jäkligt.

Som ni förstår så valde jag att stanna i stan denna helg, känns lite tråkigt att inte ha varit med på årets kräftskiva. Men jag behövde verkligen det här. Vara hemma, plocka, fixa, lyssna på musik, dansa. hoppa & bara njuta.

Igår gjorde jag paj till middag & efterrätt, kände mig verkligen duktig ;) Funderar på att göra fiskgratäng ikväll. Vi får se.
Hur som helst, kost & träning, jobb, städning. Jag ska få ordning på det här såkallade livet nu. Jag mår inte bra av att ha saker rörigt. USCH!

Nu har jag babblat klart! Hoppas ni mår bra :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar