Bakfyllans vidriga värld

Jag hamna hos Kela vid halv 6, kollade på Mamma Mia & åt thaimat. Därefter blev det Körslaget & en himla massa vin. Mycket prat & fnitter, me lajkii :heart:

Strax innan 11 bestämde vi oss för att ta taxi ner till Blue Moon Bar, stog i världens längsta kö, där jag även träffade på kusin Ia & favvotjejen AK.

:drink: Drinkar, shots, rökpauser & en jäkla massa folk. Man kunde knappt dansa, men vi lyckades få tag i en kille med slips & skakade rumpan som bara vi kan.

Kvällen kan sammanfattas så här; Killar kommer inte i på BMB om dom inte är över 1,80 :lol: Vi träffade på en kille som verkligen var en ”one minute man”, ingen kille vill se Kela riktigt sur (inte jag heller :S )

Hade det i alla fall jättetrevligt, men det var trist att det var så mycket folk.
Betyg
:heart: :heart: :heart: :grey: :grey:

Thomas hämtade upp oss vid halv 3. Och jag slängde mig i säng vid halv 4. Bad Thomas ställa fram hinken & ge mig ett glas vatten, hela världen snurrade.

Vaknade vid 10 i morse, bakfull som en gris. Om jag nu fortfarande inte var full. Slängde i mig 2 Panodil och sen lyckades jag somna om. Dagen har definitivt inte vart produktiv. Har sovit, legat i sängen framför Sex & The City, ätit köttbullar med makaroner, slängt i mig en skål popcorn & nu väntar en kladdkaka på mig i köket.

Hade världens tur, hade socker så att det räckte precis till en kladdkaka. Nej nu orkar jag inte sitta mer här, dags att krypa ner i sängen igen, med Sex & The City & lite kladdkaka :P


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Bakfyllans vidriga värld”

  1. Nog för att bakfylla inte är himmelriket. Men det där med att vakna, somna om, ligga i sängen hela dagen, äta gott och onyttigt och glo på Sex and the city!!! Och bara vara, det läter som en röm för mig! Vi kan byta nån dag, om du nu vill vara aktiv ochså, du kan få låna mina barn ett dygn hehe…..Hoppas bakfyllan släppt lite! Stor KRAM

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake