ssnadra.se » Bakissöndag

Bakissöndag

Fy fasiken vilken bakfylla jag lider av idag. Men det var det värt, det var längesedan jag skrattade så mycket.

Vi kom dit vid 6 på kvällen & då var det fullsmockat med folk. Försökte febrilt hitta någonstans att slå mig ner för att få i mig lite mat. Men trots att folk ätit upp vägrade de flytta på sig :angry: Jag menar, varför inte gå & mingla runt i de andra rummen istället för att sitta & stirra på varandra?

Hittade i alla fall några platser efter mycket om & men. Det bjöds på all möjlig god mat. Allt från kycklingspett till fetaostsallad. Och Sussie hade gjort allt från scratch. Aioli, pesto, kikärtsröra, korv, ja allt. Och för att tala om det andra, hennes bord fullt av fikabröd som hon också komponerat ihop. Där fanns äppelcheesecake, biskvier & kakor. Hon är helt otroligt.

Tog det ganska lugnt i början, 2 glas vin till maten. Men när de flesta gästerna började droppa av så drog Mats fram baren :lol: Det blev drink på drink & det var inga fyror eller sexor direkt.
Många gråtmilda stunder, Sussie var så otroligt glad för att hon fick spendera sin 50års fest med dom hon älskar.

Thomas mådde lite dåligt strax innan vi begav oss hem, så han gick ut för att ta en nypa luft & när jag kom ut var han borta. Jag ringde och frågade vart han var & han sa bara att han gick till vänster :D Jag bad han blinka med sin laserpekare & till slut såg jag honom, vi la på.
Då ser jag två huvuden gå bredvid varandra därifrån Thomas kom. Och sen hör jag Thomas säga, 5 milliwatt.

Jag tog upp telefonen & ringde igen. Nu har du gått förbi älskling, till svar fick jag, okej jag traskar tillbaka. Han hamnade bredvid en gubbe som han trodde kom från ”vår” fest. Men tydligen var gubben Polis & anklagade Thomas för att ha en olaglig laserpekare :lol: Alldeles galet.

När vi åkte hem var klockan 2, ja snarare 3 om man tänker sommartid. Tog en sväng förbi Statoil innan den riktiga hemfärden. Hamnade i sängen strax efter 3 & somnade inte, huvudvärken kom smygande & klockan 6 hade det utvecklats till migrän, jag väckte Thomas för att han skulle hämta tabletter till mig. Men det komiska var att han också hade migrän, så där låg vi båda två & vred & vände oss.

Jag somnade till slut & vaknade 20 över 8 & fortfarande fanns migränen kvar. Thomas snarkade högt & tydligt så jag förflyttade mig till soffan, tog 2 Panodil & lyckades somna igen. Vi sov till 1, gick & köpte bakismat, åt mat & somnade som två grisar i soffan. Vaknade 20 över 5 & insåg att Thomas skulle vart på repet för 20min sedan.

Så nu har jag vinkat av Thomas & inser att den här bakfyllan vägrar ge med sig. Så jag ska ta & stänga av datorn & inta soffposition igen. Är otroligt nervös inför i morgon, ska träffa läkaren & FK i morgon bitti klockan 8. Jag undrar vad som kommer att hända med mig härnäst.

Men nu vet ni att jag lever + att mobilbloggningen verkar fungera :)
Hoppas ni haft en underbar helg!

Följ Bloggen

 

2 Kommentarer än så länge »

 1. sonenta said,

  mars 29, 2009 @ 17:27

  mobil bloggningen funkar inte ju *snyft*

 2. 1

  Elin said,

  mars 29, 2009 @ 18:01

  Så god mat du verkar ha fått! Blir avis!

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar