Balls to the walls

Jag vaknade av ”Balls to the walls” klockan 6.15 i morse, ända sen vi fick rockradio hit till Västerås är det den som ligger på klockradion. Om det är bra att vakna till en sån låt låter jag dagen bevisa. Förhoppningsvis slipper jag ha den i skallen hela dagen.

Jag är uppe i alla fall, känns skönt, nu kan jag njuta av dagen fullt ut. Har lite saker att göra idag (eller någon annan dag :P );

Rensa & organisera mina ”bokhyllor”
Organisera om städskrubben (som just nu ser ut som skit)
Göra decoupage på två terracottakrukor

Nu ska jag göra lite frukost & slå igång lite kaffe, of course


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake