Bästa fredagen på länge

När jag lägger mig för att sova ikväll så kommer jag inte tänka på den olidliga smärta jag har i munnen, jag kommer tänka på vilken underbar dag jag haft.

Att träffa Sandra & få umgås med henne nästan en hel dag gjorde mig riktigt glad & avslappnad. Att få äta lunch, skvallra, fika & prata är sånt man behöver & ju närmare vi kommer varandra känner jag att vi är så otroligt lika.

När Sandra åkte hem så var Thomas hemma, vi la oss och mös i soffan framför tvn & låg där nästan en timme, något vi aldrig gör. Vi hjälptes åt med att laga maten & åt till Idol. Mellan Fredag hela veckan & Idol så kollade vi lite på Sunes Jul.

Jag har skrattat idag & haft otroligt mysigt. Det är konstigt vad lite det är som behövs för att man ska uppskatta det.

Nu går jag & lägger mig, med ett leende på läpparna, tack för idag :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Bästa fredagen på länge”

Lämna en kommentar