ssnadra.se » Bästa fredagen på länge

Bästa fredagen på länge

När jag lägger mig för att sova ikväll så kommer jag inte tänka på den olidliga smärta jag har i munnen, jag kommer tänka på vilken underbar dag jag haft.

Att träffa Sandra & få umgås med henne nästan en hel dag gjorde mig riktigt glad & avslappnad. Att få äta lunch, skvallra, fika & prata är sånt man behöver & ju närmare vi kommer varandra känner jag att vi är så otroligt lika.

När Sandra åkte hem så var Thomas hemma, vi la oss och mös i soffan framför tvn & låg där nästan en timme, något vi aldrig gör. Vi hjälptes åt med att laga maten & åt till Idol. Mellan Fredag hela veckan & Idol så kollade vi lite på Sunes Jul.

Jag har skrattat idag & haft otroligt mysigt. Det är konstigt vad lite det är som behövs för att man ska uppskatta det.

Nu går jag & lägger mig, med ett leende på läpparna, tack för idag :heart:

Följ Bloggen

 

2 Kommentarer än så länge »

 1. frida said,

  november 29, 2008 @ 10:54

  så söt din blogg har blivit..så julig och mysig

 2. 1

  Sandra said,

  november 29, 2008 @ 11:57

  Tackar tackar :D

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar