Bättre men inte bäst

Jag är helt klart på bättringsvägen, men febern sitter fortfarande kvar som ett irriterande plåster. Igår körde jag ett inlägg på mobilbloggen sen låg jag bara i sängen hela dagen. Hade Lukas Modysson maraton.

Idag tog jag mig ut i friska luften, åkte med Thomas till Ica för att hämta ut mina skor som kommit & gissa vad!? Dom sitter perfekt :) Så här ska det tränas, ja, inte nu men när jag blir frisk, om jag blir det någon jäkla gång :angry:

Vi åt faktiskt på Pizza Hut, mums! Men nu när jag är hemma igen är jag helt slut. Ska ta det lite lugnt nu på eftermiddagen och kvällen. Inte nå vidare på Tv ikväll, det blir väl ”Rosing” & ”Knutby” :lol: Vilken härlig kombination.

Nu ska jag fortsätta traska runt i mina nya gympadojjor :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Bättre men inte bäst”

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake