Beck

Nu ska tänderna borstas sen ska jag slänga mig i säng framför Beck. Känns mysigt med söndagsfilmer tycker jag. I morgon ska jag iväg med mamma, vi ska kolla upp hur mycket ett sim kort kostar. Vi ska nämligen börja simma, har vi tänkt oss. Sen ville hon ha sällskap till Maxi. Och som den trogna dottern jag är följer jag mer än gärna med.

Thomas är hemma nästan hela veckan, som det ser ut nu. Men jag ska ändå försöka hålla på mina rutiner med att lägga mig i tid & gå upp tidigt. Det är svårt, det ser alltid så mysigt ut när han sover, så oftast somnar jag om, men det ska det bli ändring på i morgon.

Jag hoppas att ”vinkvällen” med Ina blir av på onsdag, av någon konstig anledning får vi alltid förhinder. Men det skulle vara riktigt mysigt faktiskt.

Nu ska jag stänga av datorn, tvn & släcka överallt. Sov så gott!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Beck”

  1. Vart har du tittat då? Vill man ha riktigt stora solglajjer ska man nog vända sig till lite dyrare märken, finns oftast hos optikern och kanske inte på H&M och Åhlens.
    Ask me, I know. ;D

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake