Behind the clouds it’s sunny

hjhkfkhvhfg

Jag bjuder på dessa bilder, ena är tagen 2007 & andra 2010. Samma halsband (som jag älskar), samma ansiktsuttryck & olika hårfärg. Jag antar att jag är lika galen nu som då :D

Hejsan allihopa. Ny vecka, ett steg närmare våren.
Nej, jag vågar inte hoppas på att det är vår ännu. Helt plötsligt faller det snö utanför fönstret & det är minusgrader. Men snart så mina vänner, snart är våren här.

Jag somnade på soffan igår efter jag ätit lunch, det var så skönt att kura ihop sig under filten, mamma ringde mig 3 timmar senare & väckte mig.
Det blev en tidig kväll igår, låg i sängen före 11, men det tog lång tid innan  jag somnade. Hade Fergies låt Glamorous i huvudet, så jag låg & nynnade G-L-A-M-O-R-O-U-S yeah. Blev galen till slut & försökte snöa in på Telephone med Lady Gaga istället.

Idag vaknade jag för tidigt för mitt eget bästa, redan 4.30 & det gick inte att somna om. Kravlade mig upp ur sängen, utan att väcka Thomas & gjorde ordning lite frukost.
Har kollat på Vakna & nu blir det Nyhetsmorgon fram till klockan 10. Fast jag ska nog passa på att diska lite under tiden.

Har tänkt att jag ska skrubba badrummet & köket från golv till tak idag. Är det rent i kök & badrum känner jag att det är fräscht hemma. Under tiden fortsätter jag att lyssna på Liza Marklund – Livstid.
Har 2 till ljudböcker av henne, men de kom ute före Livstid, fast det gör inget om man hoppar lite :D

Nu ska jag ta & dricka upp mitt kaffe & sen ta tag i disken.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

7 tankar på “Behind the clouds it’s sunny”

  1. Svar: Ja precis, jag har också alltid drömt om att ha en. Men det är dyrt med film dock :S

    Det är skönt att ta hand om sig ibland. Nu hjälpte det ju inte mig så mycket eftersom jag fick feber igen och fick gå hem från skolan :S

Lämna en kommentar