Bellme.se

bellme

Det blev inget akvariefixande i onsdags, vi åkte till mamma & pappa & fikade istället :)
Åkte hem precis till ”Anna Anka söker assistent”, vad tyckte ni om det programmet? Jag tyckte att det var sådär, ingen höjdare, kanske blir bättre till nästa vecka :P

Igår så fick jag smsavi om att mitt paket från Bellme hade kommit, så jag tog en promenad & hämtade paketet på hemvägen.
Det blåste rejält, men det var alldeles för varmt att ha både tjocktröja & vinterjacka. Snart kommer väl våren på riktigt?

När jag kom hem igår så plockade jag undan lite, hela lägenheten är kaos just nu med två akvarium, trädgårdsslangar, kartonger och så vidare. Och nu under helgen lär vi inte få mycket gjort, är bortbjudna på middag både lördag & söndag.

Idag vaknade jag 3.30, kunde inte somna om, så vid 4 gick jag upp. Åt frukost & satt lite vid datorn sen somnade jag gott i soffan i nästan 3 timmar. Fastnade framför ”Pippi på rymmen” nu på förmiddagen, nostalgi! Snart börjar ”Legally Blonde 2” & efter det är det ”Hur man blir av med en kille på 10 dagar” :D

Har ätit lunch & plockat fram kycklingfärs ur frysen som vi ska ha till middag, taconight!
Tänkte spendera resten av dagen med ”spa tema”, lägga lite ansiktsmask, hårinpackning, skrubba mig ordentligt & eventuellt måla naglarna om jag har tålamod till det :)

Thomas slutar sent så det gäller att ha middagen klar när han kommer hem. Tycker verkligen synd om honom att han får jobba såna mördarpass.
Han får i alla fall vara ledig i helgen!

Glad Påsk till er alla!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Bellme.se”

Lämna en kommentar