Big Brother 2015

 

Vad tycker ni om årets säsong? Är det någon mer än jag som ens tittar?

Det brukar låta så här varje år; det här är den sämsta säsongen någonsin. Men, de vette sjutton. Bra är det inte. Jag har inte ens kollat på alla avsnitt, även om jag haft dom inspelade.
Söndagens Live-sändning & de klipp man fått se efteråt. Vilken vuxenmobbning det är. Jag har haft väldig respekt för Patricia, men när hon kallar André för manshora så försvann den.

Låt oss prata om Sara. Såg henne i Ex on the beach & älskade hennes personlighet i början, sedan spårade det. I huset gör hon inget annat än att försöka skapa drama & få de flesta på sin sida i diskussioner. Jag tycker att Anna-Lisa verkar som en extremt härlig person, tycker dock det är tråkigt att hon följer Saras linje.

Linnea var otroligt osynlig i början, men innan hon valde att lämna började det gå upp för mig vilken härlig människa hon är. Hade velat ha henne kvar!
Sergio, eller Västeråsarnas Junior ;) Han är bra härlig, men kan tycka att han borde ta mer plats för att synas i rutan.

Av orginalarna så känner jag just nu att det är Christian som ska ta hem segern, men han är mest tyst & bjuder inte direkt på sig själv.
Det är lätt att döma andra när man inte är där inne själv.
Men oavsett så tycker jag att när det gäller vuxenmobbning så borde det vara nolltolerans.

André verkar vara en fin människa, dock väldigt osäker & Puffen är ju kung!

Så vad tycker ni?

 


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar