ssnadra.se » Big girl you are beautiful

Big girl you are beautiful

Nu är jag hemma igen. ”Johnnys krog” hade makalösa lokaler, så fint :D Och maten var gudomlig, jag tog en kycklingsallad & jag blev proppmätt, hur ofta blir man det på en sallad? Jag & farfar hade en liten dispyt om hemtjänsten & jag kan ärligt säga att han gör mig galen, någon gång måste man svälja stoltheten.

Vid 2 var jag hemma & då var mamma redan på väg hit, efter två snabba bloss & en kopp :kaffe: så stack hon hem. Hon hade mycket att göra, jag har också lite att fippla med. Det är så underbart att bara få träffas en liten stund i alla fall. Älskar dig mamma :heart:

Har lagt upp bilder i Bilddagboken, 28/9. Måste lägga upp flera så jag kan rensa datorn, men en sak i taget. Jag fattar inte att min dator ska krångla hela tiden :nja:

I have an announcement to make. Eftersom jag är en bloggare av den större kalibern, alltså viktmässigt, tycker jag att det är viktigt att jag kan förmedla lite ”Dagens outfit” till de som inte är size zero. Så i framtiden kommer några ”dagens outfit” att poppa upp här i bloggen. Let’s face it, big girl you are beautiful.

Jag är en utav många som måste våga stå för min kropp. Även om jag inte trivs med min övervikt så måste jag ändå lära mig att må bra. Jag måste ”face the facts” & inse att jag inte är sämre än någon annan.

Nu ska jag diska lite :D Hörs senare

Följ Bloggen

 

8 Kommentarer än så länge »

 1. Sandra said,

  november 13, 2008 @ 15:49

  Guu vad kul med dagens outfit bilder!! Jag har ju lagt det där lite på is..Blev lite jobbigt i längden :nja: Men ser verkligen fram emot att se dina!! :rock:

 2. 1

  Emma said,

  november 13, 2008 @ 15:50

  :flower: Bra initiativ att göra outfitarna! Det behövs tror jag!

 3. 2

  Ina said,

  november 13, 2008 @ 16:08

  Fan vad cool du är! Vilket tufft initiativ :flower:

 4. 3

  Elin said,

  november 13, 2008 @ 19:44

  :yay: tror du kommer må väldigt bra av det! hejja sandra!! :sun:

 5. 4

  Mrs Balk said,

  november 13, 2008 @ 20:07

  Du är verkligen inte sämre än någon annan. Du är bäst!! Kram!
  Hoppas min bild funkar nu då!! Annars vet jag inte vad jag gjort för fel. :(

 6. 5

  Linda said,

  november 13, 2008 @ 21:08

  coolt, jag ser fram emot dagens outfit =)

 7. 6

  admin said,

  november 13, 2008 @ 21:45

  Äntligen JENNY så har du skaffat en Gravatar :heart:

 8. 7

  admin said,

  november 14, 2008 @ 13:03

  Vad kul att ni alla tycker det är en bra idé, det krävs dock lite peppning så jag får arslet ur vagnen :lol:

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar