Big girl you are beautiful

Nu är jag hemma igen. ”Johnnys krog” hade makalösa lokaler, så fint :D Och maten var gudomlig, jag tog en kycklingsallad & jag blev proppmätt, hur ofta blir man det på en sallad? Jag & farfar hade en liten dispyt om hemtjänsten & jag kan ärligt säga att han gör mig galen, någon gång måste man svälja stoltheten.

Vid 2 var jag hemma & då var mamma redan på väg hit, efter två snabba bloss & en kopp :kaffe: så stack hon hem. Hon hade mycket att göra, jag har också lite att fippla med. Det är så underbart att bara få träffas en liten stund i alla fall. Älskar dig mamma :heart:

Har lagt upp bilder i Bilddagboken, 28/9. Måste lägga upp flera så jag kan rensa datorn, men en sak i taget. Jag fattar inte att min dator ska krångla hela tiden :nja:

I have an announcement to make. Eftersom jag är en bloggare av den större kalibern, alltså viktmässigt, tycker jag att det är viktigt att jag kan förmedla lite ”Dagens outfit” till de som inte är size zero. Så i framtiden kommer några ”dagens outfit” att poppa upp här i bloggen. Let’s face it, big girl you are beautiful.

Jag är en utav många som måste våga stå för min kropp. Även om jag inte trivs med min övervikt så måste jag ändå lära mig att må bra. Jag måste ”face the facts” & inse att jag inte är sämre än någon annan.

Nu ska jag diska lite :D Hörs senare


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

8 tankar på “Big girl you are beautiful”

  1. Du är verkligen inte sämre än någon annan. Du är bäst!! Kram!
    Hoppas min bild funkar nu då!! Annars vet jag inte vad jag gjort för fel. :(

Lämna en kommentar