ssnadra.se » Blixt från klar himmel

Blixt från klar himmel

Hej!
Min ”nu jävlarkänsla” i förrgår byttes ut mot feber. Jag anade ingenting förrän jag var helt matt & snurrig i huvudet utan anledning. Så jag tog tempen bara för att & det visade sig att jag hade 38,6, med tanke på att min normala temp är ca 36,3 så är det ganska högt. Det slutade dock inte där utan under kvällen fick jag en temp på 40,9 & jag kan säga att jag hade så ont i kroppen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.

Så igår blev det varken att följa med mamma på strålbehandling, ha möte med psykologen eller att träffa Kela. Jag spenderade dagen/kvällen i sängen & soffan & mumsade Piggelin. Hur söt är inte Thomas som köper Piggelin till mig & påpekar; När man är sjuk får man äta hur mycket Piggelin man vill!

Idag är febern nere på 38,2, halleluja. Är ganska mör & trött. Sov till 11.30, gick upp, la mig i soffan & somnade igen.
Just nu lagar Thomas mat & sen ska vi mysa i soffan resten av kvällen.
Han jobbar i helgen, så då är det lika bra att passa på att mysa idag!

Så, så är läget just nu.
Happy Friday till er!

Följ Bloggen

 

3 Kommentarer än så länge »

 1. K a j s a j i said,

  februari 25, 2011 @ 18:42

  Rar kille du har :) Men jag håller med honom, när man är sjuk får man äta Piggelin, hur mycket man vill ;)

 2. 1

  Molly - MOLKAN.SE said,

  februari 25, 2011 @ 22:11

  Svar: Åh, men tack fina du <3

 3. 2

  Malin N said,

  februari 26, 2011 @ 11:13

  Hoppas på feberfri lördag! Go go go!
  P.s. Gud så söt bild!!

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar