ssnadra.se » Blonde goes dark

Blonde goes dark

meandsuss

Jag & världens bästa Sussie :heart:

Jag hade som sagt en bra dag igår. Mormor, mamma & pappa kom över på kvällen & åt tårta. Jag fick fina presenter & väldigt fina blommor. Efter fikat så bestämde vi oss för att åka & köpa mat på Giddegrillen, så alla vi (utom mormor) åt middag tillsammans här hemma, riktigt lyckat.
Och för att inte tala om tårtan jäklar va god den blev, lovely!

Idag sov jag ända till 10, var riktigt trött. Hoppade upp ur sängen, glömde kaffe & fixade ordning mig för att åka ner på stan för att träffa Sussie
(min mammas bästa kompis som jag lånar & kallar min låtsasmoster).
Jag blev bjuden på kinabuffé & vi åt tills vi sprack, riktigt gott var det. Två koppar kaffe på maten & sen bar det av att kolla runt i olika affärer.

Fick presentkort på Gina från Sussie & där hittade jag en supermysig stickad tröja, så jag slog till direkt.
Fick även ett fint ”rosabandetarmband” från Guldfynd :)
Vi var förbi en sväng på bibblan (där jag förövrigt inte vart på ett par år), Sussie skulle kolla upp något om släktforskning, men det verkade som att dom lagt ner den verksamheten.

Gick in till min mammas frisörska & kollade med henne om hon hade en klipptid till mig samma dag då mamma skulle klippa sig & det hade hon :) Så på måndag ska jag klippa mig, härligt att fräscha upp topparna.
Och inte nog med det, jag frågade henne om vilken färg jag skulle använda för att färga håret mörkt. Det är ju lite knepigt att färga över en superblekt kalufs. Men hon tipsade mig om en färg, så den ska jag slänga i håret så fort jag hinner. Thomas will not like, but I don’t giva a rats ass.
Så nu kommer lilla jag inte vara blond längre. Förändring behövs!

I morgon bitti ska jag till lasarettet & lämna blodprover, 6 RÖR ska dom ta. Och vi vet ju redan nu att jag kommer svimma. Min nålfobi är inte att leka med. Men i och med den nya medicinen jag ska äta så kommer det bli en hel del blodprover :S

Nu ska jag ta reda på gårdagens disk, sen blir det Idol, Eftrelyst & Fråga Olle dokumentär :)

Följ Bloggen

 

9 Kommentarer än så länge »

 1. Linda said,

  september 30, 2009 @ 19:25

  Håller tummarna för att du inte svimmar då!!

 2. 1

  Malin said,

  september 30, 2009 @ 19:32

  (Whisper) Hej hej
  Fin blogg du har :)
  Ska vi följa varandra på bloglovin?
  Kramar

 3. 2

  Sofie said,

  september 30, 2009 @ 19:32

  Kolla in här! kommentera gärna:)

 4. 3

  Sarah Nielsen said,

  september 30, 2009 @ 19:33

  kolla min blogg, :)

 5. 4

  MODELLFOTOGRAF, Patrik PH Larsson said,

  september 30, 2009 @ 19:33

  (”,) Kika du in på min blogg å läs. Adda gärna Bloglovin’ om du gillar min blogg.

  Kramar Patrik

 6. 5

  Nadja said,

  september 30, 2009 @ 19:34

  vilken söt liten blogg, besök gärna min :D

 7. 6

  Emma said,

  september 30, 2009 @ 19:39

  Fin blogg :)

  Kika in :)

 8. 7

  Jenny Balk said,

  september 30, 2009 @ 20:37

  Ska bli spännande att se..den bruna färgen!!
  Kram

 9. 8

  I N I S E N said,

  oktober 1, 2009 @ 09:15

  Du kommer bli sååååå snygg i mörkt! Och tro mig, det kommer Thomas också tycka när han vants sig :D

  Puss på min gums!

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar