Bond, James Bond

 

Hurra för fredag, hurra för helg! :D
Veckan har överhängande känts positiv & onsdags eftermiddagen & kvällen var toppen.

Åkte ju hem med mamma, vi fikade lite & pratade. När pappa kom hem från jobbet så åt vi middag & sen åkte vi in till stan.
Vi var där i god tid, hämtade ut biljetterna & köpte varsin dricka.
Filmen Spectre var så bra! Bästa Bondfilmen med Daniel Craig. Introt dock, nja, låten är för seg.
Absolut sevärd, absolut värd att se på bio.
Det hände mycket hela tiden, två & en halv timme gick fort.
Pappa var nöjd med sin Fars dags-present, så jag är en nöjd dotter. Kommer åka dit på söndag för att fika lite också, såklart!

På bilden till vänster, ser ni? ;) Min vackra, underbara, gudomliga ”filofax”. Jag kan redan börja använda den, den är från november. Men det är något speciellt med att börja i januari. Ny kalender, nya blad, nytt kapitel i livet!

Igår sov jag otroligt länge, det var så skönt. Fixade lite blogginlägg, fotade till inlägg, redigerade en trailer till min YouTube-kanal & hade helt enkelt en härlig torsdag.

Idag är ännu en skön dag. Kollat lite YouTube, lyssnat på Fredagspodden, plockar, pratar i telefon. Den mest perfekta dagen.
Ska ta & ladda batterier till kameran, plocka ihop lite saker som ska med till Malin i morgon & testa en DIY black-head treatment. Är lite rädd för den, men är den bra så kommer jag definitivt tipsa om den sen :)

På tal om Malin & Uppsala, det är kladdkakans dag i morgon & då ”måste” vi ju baka en kladdkaka. Och inte vilken som helst, vi tänkte testa en variant av den här. Och hur det går kommer säkert upp i Malins bakblogg! Har ni inte kollat på den, så gör det, är helt förälskad i monstertårtan hon gjorde förra veckan.

Tack för all respons jag får här & på YouTube. Ni gör allt så roligt!
Ha en underbar helg, det ska jag ha :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar