ssnadra.se » Bored to death

Bored to death

Jag har så enormt tråkigt så jag snart smäller av :( Varför måste jag ha sån lust att göra saker när jag är borta? :que: När jag är hemma har jag ingen lust att mecka ihop lite smycken eller scrappa, men nu när jag sitter här ”in the middle of nowhere” så kliar det brutalt i fingrarna…

Bloglovin står still, helt still. När jag har saker att göra ploppar det upp 10tals inlägg per halvtimme. Jag funderar på att fixa med ett eget formulär men jag fattar inte ett skit, som med allt annat :lol: Men jag trippar sakta fram på ”bloggstegen” :D

Följ Bloggen

 

4 Kommentarer än så länge »

 1. Niclas said,

  december 4, 2008 @ 20:57

  Hej..

  Du skriver så fina saker när du ha tråkigt:D Nu ska vi se om jag har gjort rätt med bilden och allt…

 2. 1

  Niclas said,

  december 4, 2008 @ 20:57

  Yay det funkade!!!! Är man en Hacker eller?? nej..

 3. 2

  Jasas said,

  december 4, 2008 @ 21:54

  Bra att du försöker iaf :yay:

 4. 3

  Malin said,

  december 5, 2008 @ 09:21

  Haha ja de är då alltid så =) Du får ha med dig ett litet kit som du kan fippla med överallt. vart du än går =) Miniscrapkit

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar