Break out in a rash

Jag glömmer verkligen varje gång hur jävla jobbigt det är att fålla upp gardiner. Speciellt i vardagsrummet där vi inte har en vanlig gardinstång, utan en skena med klämmor. Att försöka räkna ut hur långt i mellan klämmorna ska sitta för att gardinhelvetet ska hänga rakt.

Nu kanske jag låter lite irriterad, och tro mig det är jag. Det enda som håller mig vid liv, nu när jag ska ta tag i nästa gardin är kaffe & choklad. Det är snurrigt att stå på en pall 20min, det är snurrigt att försöka fålla upp silkestunna gardiner 25cm, dessutom är det snurrigt att be sin pojkvän om hjälp när jag bara fräser & väser ut små fraser som; HÅLL I, SLÄPP & ÄR DU DUM I HUVUDET. Han har det nog inte så lätt min stackars fästman, men å andra sidan ska han vara glad för att jag ska föra in våren i vårt vardagsrum.

Vi får se om det blir nå bullbakande idag, som det ser ut nu, så blir det inte en enda. De här med för långa gardiner tar knäcken på mig. Och varför är stryk brädor så satans korta, när gardinerna är 500m långa?

För att se något positivt kan jag säga att jag är glad att Thomas börjar ”plocka i ordning” sitt skrivbord. Det har stått 2 glas & en hög med massa skräp där i 4 veckor & det förstör min pedantiska image, så det så!

Nä, nu ska jag börja med gardin nummer 2. Hoppas jag överlever. Jag har just nu använt alla svordomar som finns & jag vet inte om min hjärna orkar hitta på fler.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Break out in a rash”

  1. Lät inte så roligt med klämmor. Tycker vanliga gardinstångar är jobbiga. :S

    Har utmanat dig i min blogg, om du vill tänka på annat några minuter. :)
    Kram!

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake