Bring it!

Trogna läsare, är ni kvar? Jag hoppas det. Innerligt.
Livet tar oanade vändningar & då faller allt ihop, framförallt jag & min vanliga struktur. Som det sanna kontrollfreak jag är så rasar hela korthuset om ett kort rasar. Det ä något jag ständigt jobbar på, jag mår inte bra av oreda, men å andra sidan ska inte det förstöra hela min värld.

Nästa vecka jobbar inte jag & jag har planer på att försöka organisera sådant jag bara sopat under mattan. Jag pratar om tvätt som är meterhög, papper & saker som ska sorteras & slängas, ansökan som jag ska skicka in till utbildningen jag ska söka.
De sista veckorna har varit tuffa psykiskt & fysiskt. Tror de både hänger ihop om jag ska vara ärlig. Men, jag har börjat dra i trådar & snart löser sig saker, det gäller bara att våga & stå på sig.

I fredags så hade jag en välbehövlig datenight med Malin & Mr Grey. Vi möttes för drinkar & middag på Tabazco & sen gick vi på bio, 50 Shades Of Grey såklart! ;)
Maten var bra, drinkarna var ”to die for”, Malin fyllde mitt energiförråd till max & filmen var (trots att kritikerna säger annorlunda) underbar.
Jag tror den här veckan med feber & tråkigheter inräknat kommer hjälpa mig att få arslet ur vagnen & ta tag i det som tar emot.

Ny vecka, nya möjligheter. Bring it! :rock:
P.s In & kika på #livsstil2015’s blogg, vi har bytt bloggplattform & Mamaizon har gjort ett grymt jobb med designen!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake