Bring it!

Trogna läsare, är ni kvar? Jag hoppas det. Innerligt.
Livet tar oanade vändningar & då faller allt ihop, framförallt jag & min vanliga struktur. Som det sanna kontrollfreak jag är så rasar hela korthuset om ett kort rasar. Det ä något jag ständigt jobbar på, jag mår inte bra av oreda, men å andra sidan ska inte det förstöra hela min värld.

Nästa vecka jobbar inte jag & jag har planer på att försöka organisera sådant jag bara sopat under mattan. Jag pratar om tvätt som är meterhög, papper & saker som ska sorteras & slängas, ansökan som jag ska skicka in till utbildningen jag ska söka.
De sista veckorna har varit tuffa psykiskt & fysiskt. Tror de både hänger ihop om jag ska vara ärlig. Men, jag har börjat dra i trådar & snart löser sig saker, det gäller bara att våga & stå på sig.

I fredags så hade jag en välbehövlig datenight med Malin & Mr Grey. Vi möttes för drinkar & middag på Tabazco & sen gick vi på bio, 50 Shades Of Grey såklart! ;)
Maten var bra, drinkarna var ”to die for”, Malin fyllde mitt energiförråd till max & filmen var (trots att kritikerna säger annorlunda) underbar.
Jag tror den här veckan med feber & tråkigheter inräknat kommer hjälpa mig att få arslet ur vagnen & ta tag i det som tar emot.

Ny vecka, nya möjligheter. Bring it! :rock:
P.s In & kika på #livsstil2015’s blogg, vi har bytt bloggplattform & Mamaizon har gjort ett grymt jobb med designen!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar