Chailatté

Sitter här & känner mig nöjd. Har diskat, skrivit inköpslista & veckoschema för att vi (familjen glömsk) ska ha koll på allt. Måste även skriva en liten lista på vad som behövs från IKEA. Har höjt min kreditgräns, jag pallar inte att ha en stor vit vägg i vardagsrummet längre. Vi behöver färg, eller i varje fall en tavla.

Så i morgon när Thomas och jag vart hos psykologen ska jag dra min andra hälft till Hälla för lite fönstershopping. Måste kolla upp om tv:n till sovrummet kommit. Den skulle ha kommit förra veckan & det gjorde den, men bara 2st, hur skumt som helst. Så nu håller jag (och förhoppningsvis ni) tummarna att jag någon gång ska kunna få tag på en tv som inte kostar skjortan.

Har gjort min livs första chailatté, har inte smakat än. Spännande minsann. Folk skriker ju chailatté på varenda jäkla café just nu. Så det är väl dags att jag (the vanilla latté lover) testar något nyttigare. Ska känna efter om den svlnat lite, strax tillbaka. Nja, hörrni? Vad är det för supergott med den där? Det gick att dricka, smakar lite jul, men ingen höjdare. Jag har nu 1 hekto, så många chailatté blir det.

Ska försöka ta mig till Kela i veckan, tänkte ta med lite löste i olika påsar, det kan väl vara mysigt att få? Hon ska i vaje fall få mitt röda te hon drack när hon var här sist, för det tyckte hon mycket om.

Huvudvärken har nästan släppt :rock: Underbart! Men nu ska jag dricka upp den här lattén & fundera ut vad som behövs från Ikea.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar