Coffee

Märks det att; I :heart: my sunglasses?

Sitter här med en kopp kaffe & har precis startat diskmaskinen. Vaknade vid 9 i morse, mamma ringde. Pratade mig från nyvaken till vaken på en halvtimme. Gick upp strax efter att Thomas åkte.

Vi kom hem vid halv 1 i natt. Var förbi Statoil efter bion. Somnade inte förrän 2, så jag känner mig seg idag :S Filmen igår (Män som hatar kvinnor) var ju så underbart bra, men hemsk. Jag som inte har läst boken har ju inget att jämföra med. Men ändå kunde vi lista ut vem mördaren var innan det uppenbarade sig.

För att vi är smarta? Nej. För att kvinnan bredvid Thomas viskade; – Det är han som är mördaren. Ja! Vi hade en dryg jävla skara bakom oss, ett par i 40års åldern & hennes/hans son på typ 17. Paret grovhånglande under hela filmen, så det slibbades & slängdes fötter i våra ryggstöd HELA tiden. Missförstå mig inte, romantik är vackert, men det var inte det här.

Idag måste jag städa, allt är en enda röra här hemma, efter förra veckans sängliggande har allt förfallit. Så det är bara att ta tag i det. Ska även luncha med pappa, vet inte vart det blir, men jag hoppas på Johnnys :)

Läste Blondinbellas blogg nyss & hennes syn på ”vardagslyx”, för mig är det något helt annat. Att få vakna upp & solen skiner, att få dricka kaffe ur sin favoritmugg, att kramas, att höra fåglarna kvittra, att få vara nära sina vänner. Det slår verkligen en nagelförlängning :)

Med det sagt så avslutar jag detta inlägg med ett litet citat;
Den som gräver en grop åt andra, faller själv däri.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Coffee”

Lämna en kommentar