Cold be gone

 

Hej i fredagseftermiddagen!
Det var ett tag sedan, jag har inte haft någon tid att sitta framför datorn.
På jobbet har det varit full rulle & utöver jobb har det varit ganska mycket på fritiden också. Förra veckan så var det mycket fix inför helgen då jag blev firad av familjen.

Efter jobbet i onsdags så åkte jag hem till mamma & pappa. Mamma & jag fikade, jag sökte lite jobb & sen la jag mig ganska tidigt, var helt slut. Igår vaknade jag sent, febrig & dyngförkyld. Så nu var det min tur att vara sjuk.
Gårdagen var i alla fall väldigt mysig, pappa hyrde 3 Falk-filmer, så hela familjen hade en slödag.
Åkte hem till stan igår kväll, somnade utmattad i soffan. Idag fortsätter snörvlandet.
Gjorde juice på lite smått & gott, tänkte att det skulle göra mig frisk ;) Ska strax ta en dusch & bege mig hem till Kela, har längtat så efter att dricka vin i hennes röda soffa, så det ska jag göra ikväll.

Resten av helgen ska jag bara slappa & bli piggare tills det är dags att jobba igen på måndag. Känner att bloggen behöver en make-over. Vill bredda flödet & ändra färgschemat. Om jag inte är lika täppt i snoken nästa vecka så ska jag spela in ett nytt Youtube-klipp också. Såg en tag på Therese Lindgrens kanal i veckan & vill verkligen göra den, såg att Zarah-Lou också gjort den, inspirerad efter att ha sett Therese video, roligt att man blir inspirerad av samma :D

För att trösta mig själv lite så har jag beställt nya iPhone, i rosa, såklart. Happy hippo!
Nu ska jag dricka lite juice & ta en dusch. Kommer komma ett inlägg om min & Malins oktoberpepp sen. På tal om Malin, kika in hennes blogg, nytt utseende & man blir helt såld på de hon bakat. Kika lite extra på inlägget Rosor till en 30åring, den tårtan bakade hon till mig :heart:

Ha en underbar helg, det ska jag ha. Nu dammar vi av bloggen & plockar fram mysfaktorn. Hösten here I come!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar