Crazy Snapchat-Lady

 

Kört all in på min Snapchat-Story idag. Ska det va, så ska det va på riktigt ;) Stackars följare, förlåt att jag inte har ett vettigt liv.

Jobbdagen gick först väldigt fort, hade en hel del att göra innan lunch. Sen vid lunch kom Jeanette & sa hej, mycket trevligt. Fick lunchsällskap i solen. Satt & prata en stund innan hon skulle dra sig hemåt. Eftermiddagen var dock otroligt seg & mitt blodsocker var på minus, allt jag ville var att kasta mig in i godisskåpet & härja. Men, jag åt ett päron :D

Thomas kom strax innan stängning & sällskapade medan jag städade undan lite. När jag låst & larmat åkte vi till Stadium Outlet & vidare till Maxi för att köpa tvättmedel.

Klockan börjar närma sig 21 & jag ska äta lite middag, riktig middag. Druckit påsar hela dagen & inte ätit något annat än frukt som jag faktiskt tillät mig själv. Men om jag ska orka med en jobbdag i morgon & kunna få bra sömn så känner jag att jag måste äta mat. När jag är hemma sedan i veckan blir det lättare att bara köra påsar.

Känslan som uppstår när man tagit bort smink & hoppat i mjukiskläder, priceless & snart får jag hoppa ner i sängen också.
En ganska bra start på veckan, det bådar gott det här.

Ha en trevlig kväll & vill ni se totalt ovettiga saker på Snapchat så adda ssnadrase.
Godnatt fina ni :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar