Dagens I-landsproblem

Vi har inga tops kvar :que: Hur sjutton kunde jag glömma bort & köpa det?
Får se vilket tåg Sandra kommer med, i fall jag hinner gå till Konsum.

Det verkar bli en bra dag, förutom att jag inte har några svarta strumpor att ha till mina leggins, så jag har rosa, randiga med rosa elefanter på :lol:

Äntligen är det fredag i alla fall, skönt. Den här helgen blir full av adeventsmys. Mamma & jag har våra traditioner :heart:

Vad ska ni hitta på i helgen?


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Dagens I-landsproblem”

  1. Jadu, helgen är ägnad i adventstökets tecken. Har redan börjat lite smått men det mesta blir nog gjort imorgon skulle jag tro….Om inte M ska iväg till Eksjö en sväng. Hans farmor är ganska dålig och han ville hälsa på henne en stund. Vi får se helt enkelt hur det blir….Annars ikväll blir det ju IDOL mys. Tyvärr helt alena då M avtackas (ännu en gång)…..Ha en toppendag gumman trots dina rosa-randiga-elefantprydda strumpor ;-) Kram

Lämna en kommentar