Dags att utöka?

 

Jag gillar att prata, mycket, väldigt mycket. Därför så har jag faktiskt i görningen just nu med att starta en pod & börja använda mig av min Youtube-kanal. Så ni som redan kör hårt med Youtube, jag har lite frågor till er :)

 • Vad vill tittare se?
 • Hur fixar man bra ljus utan studiolampor?
 • Kan jag lära mig MovieMaker i ett kick?

Jag har ingen nisch alls, mer än att jag gärna pratar om ”current events” eller tipsar lite om allt möjligt. Så, help me!
Inlägget riktar sig till alla er läsare men jag väljer även att tagga: Molkan,
Fru Sörmlind, Nelayah & Alisa – så ni kanske kikar in & lämnar lite tips & trix! :heart:

(Tidsinställt inlägg)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Dags att utöka?”

 1. Vad roligt :) Tycker absolut att du ska köra på det!

  Som svar på frågorna:
  •Vad vill tittare se?
  Beror ju helt på vad du vill prata om, men jag tror att lättast blir det ju om du pratar om sådant som intresserar just dig, sen får tittarna hitta dig/dras till dig för att de har samma intresse. Annars blir det svårt/tråkigt för dig att ha en pod om sådant du inte riktigt brinner för. Men ditt ansikte vill de ju med all säkerhet se :)

  •Hur fixar man bra ljus utan studiolampor?
  Om du spelar in på dagtid så brukar jag sätta mig framför ett fönster. Annars är det bara att testa dig fram med lampor du har hemma och sätta fram tills du finner ett bra ljus.

  •Kan jag lära mig MovieMaker i ett kick?
  Jag kör inte MovieMaker, så har inga tips! Jag använder mig av iMovie :)

  • Tack för att du tog dig tid att svara på alla frågor :) Jag har ju en PC så iMovie lär ju inte bli så bra tyvärr, men jag får kika lite på Moviemaker & testa mig fram. Ha en underbar fredagskväll! KRAM

Lämna en kommentar