ssnadra.se » Dam di di dam

Dam di di dam

Klockan är halv 1 & jag har hunnit äta frukost, tränat & käkat lunch. Fy sjutton va skönt det känns. Jag älskar såna här dagar, då man bara har ”fri tid” att spendera som man vill.

Jag har lite papper att fixa fram till FK. De ska ha in alla Thomas uppgifter också :wtf: Så det ska scannas in & skrivas ut. Men som sagt jag har ju tid på mig idag, så det ska nog fixas :)

Det var jätteroligt att träna idag. Sussie visade mig en magövning på matta & jag klarade inte alls av den, så jag föll ihop var 4e sekund. Vi skrattade tills jag grät :D Fick även igång ett gung på gåbandet, men jag vågar fan inte släppa ”styret” än. Är livrädd för att ramla rakt bakåt in i väggen :P

På fredag använder jag upp min sista gång på Oxen, ska bjuda Sussie. Så nästa tisdag så ska vi ta oss till Friskis, jag hoppas på att kunna få över Sussie till Friskis sidan. För då kanske man kan få med mamma också. The more the merrier!

Jag hade hoppats på att få skorna idag eller åtminstone radioankan, men inget utav dom verkar dyka upp :nja: Får väl hålla mig till tåls några dagar till. Det är så olika med posten jämt, ibland får man det dagen efter personen/företaget skickar & sen kan man få det med en veckas mellanrum.

Nu ska jag plocka in i diskmaskinen :)

Följ Bloggen

 

1 Kommentar än så länge »

  1. Cissi said,

    mars 10, 2009 @ 16:55

    Låter som en riktigt bra start på dagen. Hoppas resten var lika bra!! Kram

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar